Handelsbetingelser

Booking

Booking kan enten foregå via instagram eller via min kontakt/booking formular på hjemmesiden. Skriv gerne om dine ønsker til fotografering, hvor langt du er henne i din graviditet og sammen finder vi en dato og tid.

I forbindelse med bookingen betales et ikke-refunderbart bookinggebyr på 1000 DKK.

Du vil modtage en booking faktura på mail, som betales via bankoverførsel inden for 48 timer. Din booking er først endeligt gældende, når gebyret er betalt. Booking gebyret fratrækkes den endelige pris.

Betaling

2 dage før din session modtager du en faktura på det resterende beløb for din foto session, denne skal være betalt senest på session dagen via bankoverførsel.

Ønskes der opgradering af pakke, tilkøb af print eller tilkøbt af yderligere digitale filer, udover dét antal der medfølger i ens bookede pakke, kan disse bestilles, når kunden får adgang til deres personlige fremvisnings galleri.

Ved tilkøb/opgradering fremsendes faktura på udestående, der skal betales inden aktivering af download og print bestilling.

Ved manglende betaling udsendes der en påmindelse. Hvis denne ignoreres, pålægges der 100 DKK i rykkergebyr. Hvis betalingen stadig udebliver, vil fakturaen blive videresendt til Inkasso, og alle billeder samt print produkter tilbageholdes indtil betalingen har fundet sted.

Forsinkelse

Hvis du bliver forsinket til din fotografering, bedes du give besked skriftligt til fotografen så hurtigt som muligt. Hvis din forsinkelse overstiger 15 minutter, vil den ekstra tid blive trukket fra den planlagte fotograferingstid. Hvis du er mere end 30 minutter forsinket, anses fotograferingen for aflyst, og du vil blive opkrævet for en ny fotografering og en ny dato.

Kørsel

Fotografering på lokation i københavn & stor københavn er inkl. i fotograferings pris. Ønskes der en lokation som ligger uden for dette område såsom: Solgårdsparken, Køge Strand, Boserup Skov Roskilde eller lign. pålægges et transport gebyr på 4,5 DKK per kørt kilomenter + moms (målt via google maps) fra virksomhedens adresse i Ballerup.

Jeg tager ikke imod bookinger af fotograferinger på Fyn eller i Jylland, men du skal være hjertens velkommen til at komme til København for at få afholdt din fotografering i de smukkeste omgivelser her.

Aflysning

Ved aflysning eller ombooking mindre end 48 timer før ens planlagte fotografering, vil det resterende beløb for fotograferingen blive faktureret, uafhængig om du ønsker at booke en ny tid eller ej.

Ønsker du at booke en ny tid under 48-timer til din officielle planlagte fotografering - skal du betale for en helt ny fotografering.

Hvis du ønsker at ændre eller aflyse din planlagte fotografering, kan du gøre det uden ekstra omkostninger, forudsat at du giver besked mere end 7 dage før den oprindeligt planlagte dato for fotograferingen.

Er der mindre end 7 dage, men mere end 48 timer til din planlagte fotografering, så kan du ombooke din tid ved at betale et nyt booking gebyr.

Ved aflysning fra fotografens side tilbagebetales bookinggebyret medmindre du vælger at flytte din fotografering med det samme til en ny dato og herfra vil bookinggebyret blive overført til den nye planlagte dato.

Vilkår for fotografering & kjolebehandling

Fotograferingssessioner med Gæster og Fotografiudstyr

Ved deltagelse af partner, veninde eller andre i din fotograferingssession er det strengt forbudt at tage egne billeder eller videoer med enheder såsom telefoner eller kameraer. Hvis der er ønske om backstage-billeder eller video, skal dette aftales med fotografen på forhånd. Ved overtrædelse af denne regel vil der blive opkrævet et gebyr på 1250 DKK.

Behandling af Kjoler

Ved direkte uacceptabel behandling af mine kjoler, som resulterer i skader, kan der pålægges et reparationsgebyr, der afhænger af omfanget af skaden. Du blive blive meddelt herom senest 24-timer efter fotograferingen.

Levering

Billederne leveres 3-4 uger efter fotograferingen har fundet sted. Billederne bliver uploadet til et onlinegalleri, hvorfra kunden udvælger de ønskede billeder svarende til den bookede pakke.

Fotografen udvælger de bedste billeder fra fotograferingen og redigerer dem, og det er disse billeder der bliver tilføjet til onlinegalleriet. Derfor er alle billeder redigeret når kunden ser dem. Billederne leveres i web kvalitet (2048px på bredeste led) svarende til brug på sociale medier og digitale enheder.

Ved bestilling af print er disse klar til afhentning ca. 4-6 uger efter bestillingen har fundet sted. Der leveres ingen digitale filer eller print indtil betaling er modtaget.

Når i modtager jeres udvælgelsesgalleri, er der vandmærke henover billederne. Det er ikke tilladt at gemme/bruge/vidersende disse billeder med vandmærke. Overskrides dette fremsendes faktura med 500 DKK pr. billede.

Uredigerede billeder leveres aldrig, og disse kan heller ikke tilkøbes på nogen måde. Billederne fra galleriet gemmes i 12 måneder. Er der ikke blevet bestilt billeder inden for 12 måneder efter fotograferingen, bliver opgaven betragtet som afsluttet og billederne bliver slettet.

Gavekort

Det er muligt at købe gavekort minimums beløbet for gavekort bestilling er 450 DKK. Gavekortet kan enten afhentes i Ballerup eller tilsendes med posten (Fragt 50 DKK - Track & Trace).

Alle gavekort gælder fra udstedelsesdatoen og 1 år frem. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Bruges det fulde beløb ikke på gavekortet, kan det resterende veksles til ekstra digitalt materiale fra sessionen. Ved booking med gavekort, er det vigtigt du er opmærksom på, om dit gavekort gælder for en hel fotografering eller om det blot er et tilskud hertil.

Der gælder samme betalings- og aflysning regler som ved booking uden gavekort.

Fortrydelsesret

Du har mulighed for at fortryde din booking, hvis bookinggebyret endnu ikke er blevet betalt. Når bookingen er blevet bekræftet, og bookinggebyret er betalt, kan du ikke længere fortryde bookingen.

Fortrydelsesretten for fotograferingen bortfalder, så snart fotograferingen er påbegyndt.

Fortrydelsesretten for de leverede digitale filer bortfalder, så snart vandmærke er fjernet og det har været muligt at downloade filerne.

Når billederne er afleveret og downloadet anses opgaven som værende afsluttet.

Du frasiger dig dine 14 dages fortrydelsesret, i det øjeblik du placerer din bestilling på fysiske produkter. Din bestilling har ingen økonomisk værdi for andre, så vi kan desværre ikke stå til ansvar for en fortrydelse, da det er et personligt designet produkt.

Reklamation

Vi tilbyder 2 års reklamationsret i overensstemmelse med købeloven på vores fysiske produkter, såsom prints. Reklamationsretten dækker fejl i materiale eller fremstilling. Afhængigt af den konkrete situation kan vi vælge at foretage en reparation af varen, udskifte den med en ny, refundere pengene eller give en prisnedsættelse. Bemærk, at reklamationsretten ikke dækker fejl eller skader, der er opstået som følge af forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere inden for en rimelig tid efter at have opdaget manglen eller fejlen. By Louise Jessen vil dække rimelige omkostninger ved returnering.

Der er ingen reklamationsret på digitale produkter, og By Louise Jessen kan ikke holdes ansvarlig for, at digitale produkter kan se forskellige ud på andre computere og enheder.

Fotografens brug af billederne

Som fotograf ejer jeg ophavsretten til alle billeder. Dette betyder, at jeg har beføjelse til at bruge billederne på min hjemmeside, sociale medier og i konkurrencer. Jeg følger dog altid en skriftlig aftale om brugen af mine kunders billeder og respekterer deres ønske om ikke at offentliggøre dem. Hvis du har givet samtykke til brug af dine billeder på sociale medier og hjemmesiden ved køb af en session, kan du til enhver tid trække dette samtykke tilbage.

Ophavsret & brugsret

I forbindelse med udlevering af dine billeder, vil du som forbruger modtage brugsretten til de færdige billeder. Du må derfor anvende billederne til privat brug. Det er ikke tilladt at bruge billederne til egen markedsføring uden skriftlig aftale med By Louise Jessen, ej heller videresende billederne til 3. part/virksomhed til brug på deres sociale medier og markedsføring. Herudover er det strengt forbudt at redigere, beskære eller manipulere billederne der er købt (herunder instagram filtre m.m.). Overtrædelse af dette faktureres med en regning på 4000 kr. og billeder(ne) vil stadigvæk skulle fjernes.

Det er strengt forbudt at stjæle billederne fra By Louise Jessen instagram, facebook og hjemmeside til brug andre steder. Såfremt dette sker vil personen/virksomheden blive faktureret for uretsmæssig brug. By Louise Jessen kan ikke stilles til ansvar, hvis virksomheder og privat personer stjæler billeder fra sociale medier og hjemmeside - men der vil selvfølgelig blive taget hånd om sagen og de vil blive forsøgt fjernet.