Graviditets Fotografering

"Embrace your inner glow!"
Mange gravide tøver med at booke en graviditetsfotosession, ofte bange for at føle sig usikre eller uvante med at posere. Men frygt ej, jeg guider dig gennem hele sessionen, så du aldrig føler dig overladt til dig selv.

Grunden til at vælge en graviditetsfotosession er simpel: Din graviditet er unik, og det at se din krop ændre sig kan føles udfordrende. Hos mig vil du opdage din skønhed og styrke, og få minder for livet, der minder dig om din egen skønhed og unikke rejse som gravid med det smukkeste eventyrlige og elegante billeder.

Oplev en session ♥

Når du tager et kig på videoen til højre, inviterer jeg dig ind bag kameraet og giver dig et nærmere indblik i, hvordan en graviditetsfotosession med mig føles. Her kan du mærke den afslappede og hyggelige atmosfære, der gør hver session til noget helt specielt.

Jeg håber, at du kan fornemme den ro og komfort, som mine klienter oplever under deres udendørs graviditetsfotosessions. Det er en fantastisk måde at forstå, hvordan vi sammen skaber smukke minder og indfanger den magi, der omgiver din graviditet. Så klik på videoen og lad mig tage dig med på rejsen bag kameraet!

Booking til færdige billeder

1

Kontakt
Føler du vi er et match, så står jeg klar til din henvendelse - hvor vi taler nærmere om din termin, hvornår en session vil give mening for dig (jeg anbefaler 28-35), hvilken pakke du ønsker og viben du ønsker, herfra finder vi en dato som passer ind ift. årstidens muligheder.

2

Booking
Booking kan ske enten ved at sende mig en besked på instagram, facebook eller via min booking formular (her) på min hjemmeside. Når du booker betales et ikke refunderbart booking gebyr på 1000 Kr. (dette fratrækkes sessionen prisen, såfremt der ikke aflyses).

3

Forberedelse
Når booking gebyret er overført vil vi gå mere i dybden om valg af location og kjoler, du vil i denne forbindelse blive guidet i farve sammensætninger og locations muligheder, som passer godt til årstiden for dine billeder. Herudover vil du også modtage min personlige session guide - så du er helt klart til din session.

4

Din Session
Så kom dagen for din fotografering og du kan tro jeg glæder mig! Vi mødes på den aftalte location og har det fedeste og mest afslappede shoot, for mig er det vigtigt du føler dig tryg og får en skøn oplevelse. Du kommer aldrig til at være overladt til dig selv, jeg guider og vejleder dig hele vejen igennem din session!

5

Personligt galleri
Efter 3-4 uger vil du modtage dit online personlige udvælgelsesgalleri. I dette galleri kan du se alle de bedste billeder redigeret fra dagen - det er i blandt disse du vælger dem som du ønsker som en del af din pakke. Skulle du forelske dig i flere end dem, så er dette altid muligt at tilkøbe flere.

6

Levering & Print
Download aktiveres og print vil kunne bestilles! Alle print produkter vil altid kunne opleves live til din session, så du ved hvad du bestiller. Dit luksus print vil kunne afhentes hos mig efter 4-6 uger, hvor du kan nyde dit smukke billeder live på væggen eller som et smukt fotoalbum (afhængig af din pakke!).

Ekslusiv Garderobe

I forbindelse med din eksklusive fotosession hos mig, får du adgang til min overdådige garderobe med mere end 50 fortryllende kjoler og matchende tilbehør.
Disse smukke kjoler i forskellige størrelser, farver, stilarter og design er inkluderet i prisen, og de vil tilføre en ekstraordinær elegance og eventyrlig stemning til din session. Således kan du vælge den perfekte kjole, der passer til din drømmeoplevelse og skaber uforglemmelige billeder.

Ingen ord kan beskrive den følelse jeg kørte hjem med efter at have været så heldig at være i selskab med Louise, som gjorde oplevelsen af at forevige, min nu ret store gravide mave på fineste vis. Roen omkring det hele, at føle sig tryg, forstået og ja smuk fra start til slut, er der virkelig få mennesker der kan få frem i mig. Tak er et fattigt ord! Der er simpelthen kommet de fineste, smukkeste billeder ud af det og jeg kommer aldrig til at fortryde at de blev taget 🙌🏽. Vores lille rejse startede et sted, jeg aldrig selv havde kunne fantasere om kunne bruges til denne slags billeder. MEN jeg må sige, jeg er dybt imponeret over hendes arbejde

Sarah-Emilie

Jeg har været så heldig, at blive foreviget med min gravide mave, hos Louise to gange nu. Jeg kan kun anbefale hende, da hun virkelig er dygtig.Hun er nem og sød at omgåes, så selvom du aldrig har prøvet at stå foran et kamera før, så skal du nok blive guidet. Hun er mega kreativ og god til at se tingene for sig, så du får de bedste billeder. Og hun er perfektionist, så du er helt sikker på et godt resultat. Alt i alt, bare en rigtig rar og hyggelig oplevelse, omkring noget af det største der kan ske i dit liv - at blive mor. Så du kan have minderne med dig for altid ❤️

Vanessa Konstantin

Tusind tusind TAK for et helt igennem fantastisk shoot!❤️ Det var en fantastisk oplevelse, og jeg følte mig tryg og smuk med Louise bag kameraet hele vejen igennem. Jeg har aldrig på den måde fået taget billeder før, og var virkelig nervøs for det, men Louise tog mig under sine vinger og guidede mig hele vejen igennem. Det resulterede i at jeg har fået foreviget min mave med de SMUKKESTE billeder 🥰 Louise er virkelig imødekommende, professionel, sød, åben og mega hamrende dygtig! Min kæreste og jeg kunne ikke være mere tilfredse med billederne 💖 KÆMPE anbefaling herfra! 💕

Cimone Holmstrøm