Fotoograf

Louise Jessen

Hende bag kameraet!

Jeg er en ung kvinde på 26 - der har en mega passion for fotografering. Jeg har stort set hele mit liv fotograferet og tog det til et mere seriøst plan for 4 år siden. Jeg elsker at fotografere gravide og portrætter, og har efterfølgende tilføjet mommy and me og boudoir. Da jeg elsker at få kvinder til at følge sig powerfull!

Når du er på shoot med mig, er du i trygge hænder. Jeg guider dig nemlig hele vejen igennem shootet, og med min egen modelerfaring ved jeg både hvordan det er at være bagved og foran kameraet.

Jeg håber vi ses til et shoot!

Portræt billede af Photographyby by Louise Jessen

Reviews

Review portræt billede

"Vi fik sammen med Photography By Louise Jessen foreviget maven med nogle helt igennem fantastiske billeder, og hvor er jeg taknemmelig for, at vi nåede det, da jeg senere på aften ikke vidste, om det ville blive de sidste billeder af maven for denne gang. Jeg er blæst bagover hendes professionelle arbejde, og hvordan hun formåede at få mig til at føle mig tryg. Jeg er generelt ikke særlig god til at se mig selv på billeder, og slet ikke nu hvor vægten siger +15 kg, men jeg er SÅ tilfreds med resultatet!"

- Cecilie Ahrensbach
Review portræt billede

"Tusind tak for nogle fantastiske billeder og et virkelig godt samarbejde. Jeg har virkelig været tryg under de shoots vi har lavet og følt mig hørt i hvilke ønsker jeg har haft til det færdige resultat. Du har været rigtig god til at komme med input til hvad der kan fungere og har været frisk på at prøve nye og anderledes ting."

- Stine Jensen
Review portræt billede

"Aaaargh hvor er de flotte! Du er simpelthen for vild! Tusind, tusind, tusind tak for oplevelsen Louise. Jeg er så glad over det!"

- Viktoria Wettergreen
Review portræt billede

"Tak for en super god oplevelse! Det var en fornøjelse! - både min kæreste og jeg, snakkede meget om din imødekommenhed, hvor åben, let og behagelig det er snakke med dig. Vi var MEGET tilfredse!"

- Malou Jonasson